Båttur

 
Lyxigt nog så har mina svärisar, alltså Herr Sparas föräldrar båt! Igår blev vi medbjudna på en heldag till havs. Lille Ragnar fick klättra i berg och jag fick testa att skära upp fötterna på snäckskal, men det läker nog. Vi hade en helt underbar (och helt gratis!) dag, vi blev bjudna på god mat och även kvällsfika när vi mötte upp Herr Sparas farmor och farfar i deras båt. 
 
Nu har de flesta av räkningarna trillat in och på onsdag kan jag prestentera månadens siffror för först då vet jag vad vi landar på. Just nu är vi uppe i 20 000 kr i utgifter ungefär. Det är inga fantastiska siffror men det är lite bättre än vanligt, speciellt med tanke på att vi lagt ca 2000 kr på att byta kamrem.
 
Imorgon ska vi på husvisning. Huset är inte i toppenskick och det ligger en bit bort, Herr Spara skulle få nästan 6 mil till jobbet så vi vet inte riktigt hur seriöst vi går på visningen egentligen. Det som lockar är väl att vi nästan hade kunnat bo utan lån - alltså väldigt billigt. Om inte annat är det alltid bra att öva sig på att gå på visning!
Livet | |
Upp